Wie zijn wij?

Bewoners, familie en kennissen vormen samen de Vereniging Vrienden Prinsenhof (VVP). Onze vereniging telt ruim 350 donateurs.

Verlanglijstje

Wij houden van zingen, muziek, lego, mecano, een verwendag, onze tuin, spel, bewegen, biljarten, een feestje en nog veel meer! Uw donatie is van harte welkom.

VV Prinsenhof

Wij hopen van harte dat u donateur wordt van onze vereniging. Namens de bewoners van Prinsenhof Gouda hartelijk bedankt!

Word Donateur!

Onze vereniging zet zich ervoor in om zaken aan te schaffen en te organiseren die niet worden vergoed vanuit de overheid.

Prinsenhof

Prinsenhof is een woon- en dienstencentrum in Gouda van Zorgpartners dat kleinschalig wonen biedt voor mensen met dementie . Het centrum biedt plaats aan 130 bewoners verdeeld over zestien woongroepen en één groep voor tijdelijke – en crisisopnames.

Naast de kleinschalige woongroepen is er een expertisecentrum bestaande uit een ontmoetingsplek en diverse eerstelijns-activiteiten, zoals een consult van een psycholoog of een specialist ouderengeneeskunde of fysio- en ergotherapie. Prinsenhof heeft een dienstencentrum met een restaurant, een wellness- en fitnessruimte en een winkel.

De keuze van de te leveren diensten wonen, welzijn en zorg berust zowel op de wensen van de bewoner of andere klant en zijn of haar omgeving, als op professionele afwegingen. Hierbij staat de wens van de bewoner en of klant echter voorop. “Een eigen leven blijven leiden” en een vrije keuze voor deelname aan activiteiten vormen in Prinsenhof het uitgangspunt voor de communicatie met de bewoners. De inzet van familieleden, betrokkenen en vrijwilligers maakt onderdeel uit van de invulling van onze visie op wonen.